Správy

Grand Prix A U15 – Dolný Kubín

By 16. April 2024 May 1st, 2024 No Comments
Grand Prix A U15 - Dolný Kubín

V sobotu 13.4.2024 vycestovali Žilinčania, Ninka Hrobárová, Michal Sýkora, Martin Viliam Mihalčin v sprievode trénera Igora Nováka do Dolného Kubína na turnaj Grand Prix A v kategórií U15. Na tomto turnaji sa hrali zmiešaná štvorhra a dvojhry.

Začalo sa tradične zmiešanou štvorhrou, Martin so spoluhráčkou Dankou Bystrianskou z Púchova neprešli cez prvé kolo. Michal s Ninkou ako štvrtý nasadený pár vyhrali v prvom kole nad dvojicou z Trenčína, v druhom kole už nestačili na nenasadený pár zo Skalice, ktorý im dovolil uhrať 8 bodov v prvom a 14 bodov v druhom sete.

V chlapčenskej dvojhre sa Martin síce nedostal cez prvé kolo, vypýtal si ale tretí set a zahral pekný vyrovnaný zápas, tentokrát s koncovkou v prospech súpera. Miško sa ako ôsmy nasadený veľmi jednoducho dostal do štvrťfinále, kde už nestačil na druhého nasadeného Tomáša Sokola z Loko Košice, ktorému podľahol po dvoch setoch (18:21, 11:21).

Nina sa z pozície štvrtej nasadenej rovnako dostala až do štvrťfinále, kde ju po trojsetovom zápase vyradila Anetka Tekeľová z Púchova. Obaja s Mišom sa tak umiestnili na celkovom 5.-8.mieste.

Výsledky:
2024-04 GP A U15 – Dolný Kubín

Leave a Reply