Správy

Oblastné majstrovstvá SR – západ U19 – Žilina

By 29. May 2023 September 2nd, 2023 No Comments
bez fotky

Ďalší zo série Grand Prix O turnajov sme usporiadali v Žiline v hale na Hečkovej ulici v sobotu 27.5.2023. Na tomto turnaji sme mali jediného zástupcu Žiliny – Martina Pintravu.

V dvojhre sa Martin ako tretí nasadený hráč najskôr stretol s Richardom Szabom zo Slávie TU Zvolen, s ktorým si ľahko poradil (21:9, 21:8), v druhom kole s Bratislavčanom Richardom Kuzicom zo Spojov BA (21:19, 21:16). V semifinále už nestačil na prvého nasadeného Richarda Pavlíka zo Zvolena (13:21, 14:21), ktorý obsadil konečné prvé miesto po víťazstve nad klubovým spoluhráčom Petrom Petrovičom. Na domácej pôde si tak Martin vybojoval bronzovú medailu.

V mixe s Elou Eliáškovou ako štvrtý nasadený pár mali prvé kolo voľné, v druhom si poradili so zvolensko-trenčianskou dvojicou Svoreň-Hálová. V semifinále im cestu opäť skrížili cestu Zvolenčania Pavlík-Výbochová. Martin si tak uchmatol ďalšiu bronzovú medailu.

V chlapčenskej štvorhre so spoluhráčom Jurajom Marekom z Trenčina sa dokázali dostať až do finále, kde opäť narazili na zvolenskú dvojicu Pavlík-Petrovič. Ďalšia, tento raz strieborná medaila, tak zostáva doma.

Výsledky:
2023-05 GP O U19 – Žilina

Leave a Reply