Správy

Oblastné majstrovstvá SR – západ U15 – Bratislava

By 31. May 2023 September 6th, 2023 No Comments
Bratislava

Poslednú májovú nedeľu sa žilinskí hráči vybrali na turnaj Grand Prix O U15 do bratislavskej Dúbravky. Turnaja sa zúčastnili Miško Sýkora, Katka Svrčková a Ninka Hrobárová.

Ako tradične začalo sa hrať mixom. Miško s Ninkou si v prvom aj druhom kole ako šiesty nasadený pár poľahky poradil s hráčmi s BK MI Trenčín. V štvrťfinále vyradili štvrtých nasadených Púchovčanov, čím si zabezpečili istú medailu. V semifinále ich už zastavili zmiešaný trenčiansko-púchovský pár Koščák-Skorkovská.

V dvojhre sa Mišo dostal do štvrťfinále, tam však v zápase proti Alešovi Koščákovi za stavu 12:3 musel zápas skrečovať, kvôli čomu už nenastúpil ani do chlapčenskej štvorhry.

Nina sa ako nasadená jendotka dostala hladko do štvrfinále, kde nestačila na Lucku Skorkovskú z Púchova. Katka sa prebojovala do 3.kola, kde ju rovnako zastavila Linda Černáčková z Púchova.

V štvorhre sa Katka so spoluhráčkou z BARBAR Skalica dostali do štvrťfinále, Ninka s Julkou Vojtíškovou z AS Trenčín dokráčali až do finále a odchádzajú s krásnym druhým miestom.

Z tohto turnaja si odnášame aj medaily, z čoho sa veľmi tešíme.

Výsledky:
2023 – GP O U15 – Bratislava

Leave a Reply