Správy

IV.liga – 4.kolo – Trenčín

By 9. October 2023 October 16th, 2023 No Comments
bez fotky

V nedeľu 8.10.2023 naše B-družstvo vycestovalo do Trenčína na 4.kolo IV.ligy zmiešaných družstiev oblasti Západ. Spolu odohrali 3 stretnutia a to proti Fénix Bratislava C, Spoje Bratislava D a Ceva Trenčín C.

AC UNIZA Žilina B – Fénix Bratislava C 5:3

Prvé stretnutie s družstvom Fénix Bratislava C bolo naozaj veľmi vyrovnané. Našťastie Boris Drexler, Michal Palica, Alenka Šedíková dokázali vyhrať svoje dvojhry a aj niekoľko štvorhier a zaistiť tak po tesných výsledkoch celkový výsledok 5:3 na body pre Žilinu.

Spoje Bratislava D – AC UNIZA Žilina B 5:3

Druhé stretnutie už bolo jednoznačnejšie, bohužiaľ v náš neprospech. Napriek tomu sme dokázali súperovi ukradnúť 3 body po výhre v druhej mužskej dvojhre aj štvorhre a mixe. Konečný výsledok je teda 3:5 v prospech družstva Spoje Bratislava D.

AC UNIZA Žilina B – CEVA Trenčín C 5:3

Posledné stretnutie s CEVA Trenčín bola predohrávka ďalšieho kola. V tomto opäť jednoznačnejšom stretnutí mali tentoraz navrch Žilinčania, ktorí dokázali vyhrať všetky dvojhry a jednu štvorhru. Celkový výsledok je teda opäť 5:3 pre Žilinu.

Z Trenčína teda odchádzame z dvoma výhrami a jednou prehrou a po 4. kole je AC UNIZA Žilina B na priebežnom druhom mieste.

Výsledky:
2023-10 IV.liga – SR Západ – 4.kolo – Žilina

Leave a Reply