Správy

Grand prix A dospelých – Trenčín

By 31. January 2023 April 2nd, 2023 No Comments
bez fotky

Posledný januárový víkend prišiel opäť rad na dospelých. Na prvý GP A turnaj 27.-29.1.2023 prišlo dokopy až 66 mužov a 42 žien a z toho aj osem Žilinčanov.

Všetci naši zástupcovia v dvojhre mužov nastupovali už v piatok v kvalifikačných zápasoch. Niektorým sa síce podarilo vyhrať nejaké zápasy, kvalifikovať sa však podarilo iba Martinovi, ktorý v sobotu prešiel prvým kolom, kde jeho súper po zranení vzdal zápas. V druhom kole nestačil na neskoršieho víťaza Andreja Antošku zo Zvolena.

V štvorhre mužov sme mali v kvalifikáci dve dvojice, no nedokázali uspieť. V hlavnej súťaži bol len Martin so spoluhráčom Jurajom Marekom z klubu BK MI Trenčín no prehrali v prvom kole.

Dievčatá Ninka Holienčíková a Katka Kováčová sa rovnako museli kvalifikovať, podarilo sa to Ninke, ktorá potom ale v hlavnom pavúku vypadla v prvom kole. V štvorhre sa dievčatám už kvalifikovať nepodarilo.

V mixe hrali kvalifikáciu Vrana+Kováčová, ktorým postup nevyšiel a Křenek+Holienčíková a jeden zmiešaný pár Palica+Rajdugová (BC Prešov) štartovali v hlavnej súťaži no vyhrať sa im nepodarilo.

Výsledky:
2023-01 Grand Prix A dospelých – Trenčín

Leave a Reply