Správy

Bedmintonové sústredenie – RACQUETS BADMINTON SUMMER CAMP 2023

By 1. August 2023 August 5th, 2023 No Comments
RACQUETS BADMINTON SUMMER CAMP 2023

Tak ako po minulé roky, ani tieto prázdniny neboli výnimkou a niektorí členovia Bedmintonového oddielu AC UNIZA Žilina vycestovali posledný júlový týždeň do Púchova na letné sústredenie RACQUETS BADMINTON SUMMER CAMP 2023. Z trénerov sa zúčastnil tento rok iba Laci Koribský, zato hráčov išlo hojný počet a to až 13, nielen spomedzi hráčov, ktorí hrajú niekoľko rokov, ale odvážili sa aj začiatočníci, ktorí hrajú len pár mesiacov.

Trénerský tím tento rok tvorili Miloš Čuntala, Jožo Skorkovský (BKR Púchov), Tomáš Krajča (Prosek Praha) a náš Laci Koribský (AC UNIZA Žilina). Tento rok pôvodnú zostavu posilnili aj tréneri Jakub Horák (Sokol Ilava) a Kamila Bundalová (BARBAR Skalica).

Na rozdiel on minulého roka nemali hráči ranný kondičný tréning pred raňajkami, ale atletický tréning po raňajkách vonku. Stále však mali tri tréningy denne. Rozdelení boli na pokročilých a začiatočníkov. Tréningy v oboch skupinách boli náročné a tento rok viacmenej zamerané na všeobecnú bedmintonovú prípravu, kde si prešli všetky možné údery a trénovali techniku. Väčšina hráčov absolvovala aj kondičné testy, ktorých výsledky si môžu porovnať s budúcim alebo minulým rokom.

Okrem toho vo voľnom čase hráči mohli ísť na kúpalisko a do kina a na programe bola aj spoločná grilovačka. Posledný deň ako tradične si hráči vyskúšali čo nové sa naučili a zúčastnili sa táborového turnaja.

Sústredenie sa našťastie zaobišlo bez úrazov, pevne veríme, že hráči si odniesli nové skúsenosti a zlepšili svoju techniku a už teraz sa tešíme na budúci rok.

RACQUETS BADMINTON SUMMER CAMP 2023

Leave a Reply