Správy

Oblastné majstrovstvá žiackych družstiev – Bratislava

By 16. June 2022 December 28th, 2022 No Comments
družstvo AC UNIZA Žilina

V sobotu 11.6.2022 sa v Bratislave konali ďalšie Oblastné majstrovstvá družstiev, tentoraz súťažili žiacke družstvá . Vycestovali sme v zložení: Marko Remenius, Jakub Dunčák, Ninka Hrobárová, Katarína Svrčková, Lucas Petrovič, a Dominika Mrázková. Turnaja sa spolu zúčastnilo 6 družstiev – CEVA Trenčín, BKR Púchov, Spoje Bratislava, BARBAR Skalica A aj B a AC UNIZA Žilina.

Družstvá sa rozdelili do dvoch základných skupín, kde prvé dve z každej skupine hrajú ďalej o postup na Majstrovstvá SR žiackych družstiev a 3 družstvá z oboch skupín hrajú proti sebe o 5. miesto. Náš cieľ bol neskončiť celkovo na poslednom mieste a okrem toho zobrať čo najviac bodov silnejším družstvám.

Vrámci základnej skupiny sme najprv hrali proti BKR Púchov, s ktorými sme síce jednoznačne prehrali 7:0, vzali sme im však apoň jeden set. Druhé stretnutie bolo proti BARBAR Skalica A, kde sa nám podarilo vyhrať dva zápasy a výsledok bol teda 2:5 pre Skalicu.

Ako posledné sme hrali stretnutie s BARBAR Skalica B, ktorí tiež nepostúpili zo základnej skupiny. Tu sa nám podarilo vyhrať celé strenutie aj keď tesne ale predsa a s výsledkom 4:3 sme obsadili celkové 5. miesto. Tu sa podarilo vyhrať dvojhrové zápasy Ninke aj Katke a dievčenskú štvorhru Ninka s Dominikou a náš mix Marko a Katka zvíťazil kontumačne, keďže Skaličania mali v B družstve len dve dievčatá, z ktorých už na mix oficiálne nemohla nastúpiť ani jedna. Neoficiálne sme si samozrejme mix radi odohrali a aj tak sme vyhrali.

Výsledky:
OM žiackych družstiev 2022 – Bratislava

Leave a Reply