Správy

Majstrovstvá SR dospelých 2021 – Trenčín

By 29. March 2022 April 3rd, 2022 No Comments
hráči a rozhodcovia AC UNIZA Žilina

Podobne ako v ostatných kategóriách, aj M-SR dospelých za sezónu 2021 sa dohrávalo až v roku 2022 a to minulý víkend 25. – 27.3. v Trenčíne.

AC UNIZA Žilina mala početné zastúpenie. Herne sa však veľmi nedarilo. V piatok sa začalo hrať zmiešanou štvorhrou, kde sme mali dva páry: Ondrej Milec a Sonička Krajčiová, Martin Pintrava a Ninka Holienčíková, ktoré štartovali v druhom kole, ďalej sa však nedostali. Soňa a Ondrej potrápili súperov v troch setoch. No a potom ešte Lydku Zaťkovú, ktorá hrala s košickým hráčom Radoslavom Širákom st., prehrali však v prvom kole.

V mužskej dvojhre sa predstavil aj náš hrajúci tréner, mal však smolu a rovno v prvom kole natrafil na slovenskú jednotku v medzinárodnom rebríčku Milana Dratvu, s ktorým uhral 7 a 18 bodov. V dvojhre sa ešte predstavil aj skúsený Ondro Milec, ktorý rovnako skončil v prvom kole.

V ženskej dvojhre sme mali tri hráčky, Ninku, Soňu a Lydku. Žiadna z nich sa však neprebojovala do druhého kola.

V sobotu sa pokračovalo mužskými a ženskými štvorhrami. Vzhľadom sa nízky počet prihlásených ženských štvorhier začínali všetky už vo štvrťfinále. Soňa a Lydka podľahli druhým nasadeným a teda ďalej nepokračovali.

V mužskej štvorhre sme mali žilinskú dvojicu Ladislav Koribský s mladým Martinom Pintravom, a zmiešanú Ondrej Milec s Radoslavom Širákom st. Ani jednej dvojici sa bohužiaľ nepodarilo prebojovať  do štvrťfinále, Martin s Lacom však súperom ukradli prvý set.

Na turnaji sme mali zastúpenie aj z radu rozhodcov: Erik Vrana a Evka Koribská.

Výsledky:
Majstrovstvá SR 2021 – dospelí
Tournamentsoftware.com

Leave a Reply