Správy

II. liga Západ – 3. kolo – Trenčín

By 28. September 2022 January 31st, 2023 No Comments
A-tím bedminton AC UNIZA Žilina

V nedeľu 25.9.2022 sa v Trenčíne odohrávalo 3. kolo II. ligy zmiešaných družstiev v bedmintone pre oblasť “SR západ”. Naše A-družstvo tam nemohlo chýbať. Na programe boli súboje proti klubu 1. PBK Jakarta Bratislava a Spoje Bratislava B. Do tretieho kola vstupujeme na treťom mieste, zatiaľ čo bratislavské kluby zastávajú štvrté a piate miesto. Pred posledným kolom sa hralo o to, či zaujmeme priečku 1-4 a budeme v posledom kole bojovať o postup do extraligy a pomyselné medailové miesta alebo do skupiny 5-7 kde sa bude hrať o vyhnutie zostupu do III. ligy. Naším cieľom je určite miestenka do prvej skupiny.

AC UNIZA Žilina – 1. PBK Jakarta Bratislava 4:4
Veľmi vyrovnané stretnutie, kde sa až v 5-tich zápasoch rozhodovalo tretím setom a to 3x v prospech Bratislavčanov a 2x v náš prospech. Pri troche šťastia sme mohli vyhrať, napr. ak by nám vyšla aspoň jedna z mužských štvorhier.

AC UNIZA Žilina – Spoje Bratislava B 6:2
Pri tomto stretnutí, sa už na šťastie nemôžme vyhovárať, súperi boli jednoducho lepší, tesné víťazstvá nám vybojovali iba Ladislav Koribský a Iveta Strnadová vo dvojhrách.

Po treťom kole nás jeden bod delí od štvrtej priečky, ktorú obsadila Jakarta Bratislava. Cieľ sa nám, žiaľ, nepodarilo naplniť, ale boli sme veľmi blízko. Ako lídri skupiny 5-7 sa bude záverečné kolo konať u nás 4.12.2022.

Výsledky:
II. liga Západ 2022 – 3. kolo – Trenčín

Leave a Reply