Správy

Grand Prix Q U15 – Bratislava

By 27. September 2022 January 31st, 2023 No Comments
Ninka a Katka

V sobotu 24. septembra dve hráčky AC UNIZA Žilina, konkrétne Katarína Svrčková a Nina Hrobárová, cestovali do Bratislavy na kvalifikačný turnaj v kategórii U15, kde bojovali o postup na najbližší A-čkový turnaj.

V úvodnom mixe sa darilo Ninke, ktorá sa s partnerom Staňom z Púchova po troch víťazstvách dostala až do semifinále, tam však prehrali proti neskorším víťazom Matz + Mišunová z klubu Spoje Bratislava. Katka hrala taktiež s Púchovčanom Gabrhelom, prvé kolo mali voľné, ale hneď v druhom narazili na spomínaný víťazný pár z Bratislavy.

V dvojhre, naopak sa viac darilo Katke, keď ako nasadená hráčka, po prvom voľnom kole v druhom porazila hráčku zo Skalice a vo štvrťfinále ju vyradila Švachová z klubu BK MI Trenčín. Následne hrala ešte o postup avšak vyhrať sa jej nepodarilo a skončila na 8. mieste. Ninka po jasnej výhre v prvom kole narazila na neskoršiu víťazku Klačanskú z klubu BKR Púchov, ktorá ju v druhom kole zdolala. V jednosetových zápasoch o poradie vyhrala dva z troch a skončila na 13. mieste.

V štvorhre dievčatá prehrali najtesnejším rozdielom (19:21) v prvom kole proti Skaličankám a s turnajom sa rozlúčili. Nepodarilo sa im teda kvalifikovať, ale z turnaja si odnášajú cenné zápasové skúsenosti.

Výsledky:
Grand Prix Q U15 – Bratislava – 24.09.2022

Leave a Reply