Správy

II. liga – 3. kolo – Bratislava

By 24. September 2019 December 30th, 2020 No Comments
prvá mužská štvorhra

V nedeľu 22. 09. 2019 sa v 3. kole II. ligy rozhodovalo o osude nášho družstva v lige. Ak chceme v poslednom kole hrať o prvé štyri miesta, musíme uhrať čo najlepší výsledok. Stále nám hrozí aj scenár, že budeme hrať posledné kolo o konečné 5.-8. miesto. Náš A-tím cestoval do Bratislavy, aby si zmeral sily s družstvami BK MI Trenčín a MBK PE Malinovo.

BK MI Trenčín – AC UNIZA Žilina 5:3

Súboj s BK MI Trenčín sme očakávane prehrali. Trenčiansky klub má dlhodobo vysokú kvalitu, v minulosti II. ligu viac krát vyhral, no účasti v extralige sa dobrovoľne vzdal. Ostalo nám dúfať, že proti klubu MBK PE Malinovo zaberieme.

MBK PE Malinovo – AC UNIZA Žilina 4:4

Súboj mal viac tesných zápasov, no najmä tretí set prvej mužskej štvorhry 21:19 v prospech Malinova rozhodoval o celkovej remíze. Zhodou okolností, doteraz suverénny líder ligy DBK Bratislava nečakane zakopol a remizoval s družstvom RODON Klenovec, ktoré aj vďaka nášmu zaváhaniu postupuje do skupiny o 1.-4. miesto a my končíme tretie kolo na 5. priečke a v poslednom kole hráme v skupine 5.-8.

Výsledky:
II. liga – 3. kolo – Bratislava

Posledné štvrté kolo budeme hrať u nás 24. novembra 2019. Určite budeme chcieť využiť výhodu domáceho prostredia a ukončiť II. ligu na 5. mieste.

2019-09 II. liga 3.kolo - Bratislava

Leave a Reply