Správy

V sezóne 2018 hráme III. ligu!

By 21. January 2018 May 19th, 2020 No Comments
bez fotky

V súťažnej sezóne 2017 sme skončili v III. lige – západ na poslednom 10. mieste. Štandardne posledné dve družstvá zostupujú do IV. ligy ale v tejto sezóne sa v II. lige – západ neprihlásili dve družstvá, z tretej ligy preto postúpili až prvé tri tímy a nikto nezostúpil. Aj preto ostávame naďalej v III. lige.

Navyše v našom klube sa znova objavila snaha postaviť čo najsilnejší tím a vybojovať pre Žilinu postup do II. ligy. Aj keď Daša Egriová odchádza hosťovať za CEVA Trenčín E do IV. ligy, mladý Michal Kianička ide hosťovať za BKR Púchov do II. ligy, Ondrej Milec a Ladislav Koribský sa vrátili posilniť Žilinu. Súpisku tvoria: Igor Novák, Ondrej Milec, Ladislav Koribský, Miroslav Gomola, Jakub Hýbl, Peter Mayer, Michal Verčík, Soňa Krajčiová, Alexandra Koledová a Eva Mária Monošiová.

Čaká nás 6 ligových kôl, v ktorých sa celkovo 10 družstiev stretne každé s každým dvakrát. Štandardne víťazné družsto postupuje do II. ligy a posledné dve zostupujú do IV. ligy. Podarí sa nám vyhrať celú súťaž?

Úvodné kolo budeme hrať 17. 02. 2018 v Martine.

Rozpis III. ligy – západ 2018

Leave a Reply