Správy

Oblastné majstrovstvá dorasteneckých družstiev – Bratislava

By 29. February 2024 March 12th, 2024 No Comments
OM dorasteneckých družstiev - Bratislava 24.2.2024

V sobotu 24.2.2024 sa v bratislavskej Dúbravke konali Oblastné majstrovstvá zmiešaných družstiev dorastu 2024 oblasť SR Západ za účasti celkovo siedmych družstiev. Prvé dve družstvá postúpia na celoslovenské majstrovstvá.

Na začiatku sa hrali kvalifikačné kolá, na základe ktorých sa rozhodlo, ktoré družstvá postúpia do finálovej skupiny a ktoré do skupiny o 5.-7.miesto. Za AC UNIZA Žilina o čo najlepší výsledok bojovali Martin Pintrava, Michal Sýkora, Nina Hrobárová, Adela Mihalčinová, Martin Viliam Mihalčin, Veronika Farkašová a Marek Kupkovič. V každom stretnutí sa hrali dve chlapčenské a dve dievčenské dvojhry, jedna dievčenská a chlapčenská štvorhra a jedna zmiešaná štvorhra.

AC UNIZA Žilina – Spoje Bratislava B
V kvalifikačnom kole sme ako súpera dostali družstvo Spoje Bratislava B, ktoré sme zvládli poraziť s celkovým výsledkom 5:2 na body. Dva body sme stratili zrovna pri oboch štvorhrách.

Vďaka prvému víťazstvu sme postúpili do finálovej skupiny, kde nás už čakali ťažší súperi a to Spoje Bratislava A, CEVA Trenčín a AS Trenčín.

Spoje Bratislava A – AC UNIZA Žilina 6:1
Stretnutie s družstvom Spoje Bratislava A už bolo oveľa náročnejšie a skončilo našou prehrou 6:1. Jediný, kto dokázal získať bod bol Martin. Všetci ostatní hráči svoje zápasy prehrali.

CEVA Trenčín – AC UNIZA Žilina 5:2
V stretnutí s CEVA Trenčín sa nám darilo o niečo lepšie, na celkové víťazstvo to však stále nebolo. Obe chlapčenské dvojhry dokázali Martin aj Mišo jednoznčane vyhrať. Ostatné zápasy jednoznačne zase vyhrali súperi.

AS Trenčín – AC UNIZA Žilina 5:2
V poslednom stretnutí sa nám opäť podarilo uhrať iba dva body, ktoré vybojovali Martin v dvojhre a neskôr vo štvorhre s Mišom.

V konečnom poradí sme sa umiestnili na 4. mieste, pričom na celoslovenské majstrovstvá sa kvalifikujú len prvé dve družstvá. Skvelé je už len to, že sme dokázali postaviť družstvo a prebojovať sa do finálovej skupiny.

Výsledky:
2024-02 OM dorastenecké družstvá – Brastislava

OM dorasteneckých družstiev - Bratislava 24.2.2024

Leave a Reply