Správy

III.liga – 1.kolo – Bratislava

By 13. March 2024 March 16th, 2024 No Comments
bez fotky

Po perfektnom umiestnení v minulej sezóze sa tento rok naše B-družstvo na najbližsiu sezónu posunulo zo IV. do III. ligy oblasti SR západ. Do Bratislavy na prvé kolo vycestovali Miroslav Křenek, Michal Palica, Boris Drexler, Alena Šedíková, Róbert Trubačík a Monika Fekečová. Hrali sme tri stretnutia a to s Fénix Bratislava A aj B a MBK Malinovo.

Fénix Bratislava B – AC UNIZA Žilina 7:1

Napriek tomu, že sme si v štyroch zápasoch vypýtali aj tretí set, toto stretnutie nedopadlo úplne podľa očakávaní. Jednotlivé zápasy boli veľmi tesné, no konečný výsledok bol 7:1 na body v náš neprospech. Jediný, kto získal pre Žilinu bod bol Boris v tretej mužskej dvojhre.

Fénix Bratislava A – AC UNIZA Žilina 5:3

Stretnutie proti druhému bratislavskému družstvu už vyzeralo o niečo lepšie, aj keď jednotlivé zápasy boli jednoznačnejšie. Prvé dve mužské dvojhry aj prvá mužská štvorhra vybojovala pre Žilinu body, no výkonečný výsledok bol 5:3 na body v prospech súpera.

MBK PE Malinovo – AC UNIZA Žilina B 4:4

Stretnutie s družstvom s Malinova bolo opäť veľmi tesné, s troma trojsetovými zápasmi. Konečným výsledom 4:4, teda remízou si pripisujeme bod do tabuľky.

Po prvom kole sme zatiaľ teda na poslednom 10.mieste.

Výsledky:
2024-03 III.liga SR Západ – 1.kolo – Bratislava

Leave a Reply