Správy

Veľkonočná cena Dolného Kubína

By 19. April 2022 May 8th, 2022 No Comments
Martin na stupni víťazov

Turnaj pod takýmto názvom, klasifikovaný ako Grand Prix B v kategóriách U13 a U17, sa konal vo štvrtok 14. 4. 2022 v Dolnom Kubíne. Na turnaji sa hrali iba dvojhry a zišla sa silná konkurencia hráčov z rôznych klubov Slovenska.

Napriek veľkonočným prázdninám sa na turnaji predstavila trojica našich hráčov. Konkrétne Michal Sýkora v kategórii U13 a v kategórii U17 to bola Katarína Svrčková a Martin Pintrava.

Ráno začala nabitá kategória U13. Začalo sa súbojmi v skupinách, kde Miško dokázal zo štyroch zápasov vyhrať tri a z druhého miesta v skupine si zabezpečil postup do druhej fázy vyraďovacieho pavúka, kde bojovalo 16 úspešnejších hráčov. Prvé kolo vyhral po tuhom boji na tri sety ale v ďalšom sa mu už nepodarilo zdolať prvého nasadeného Fottu z Klenovca. Hral ešte jeden zápas o poradie, ktorý vyhral a umiestil sa teda celkovo na peknom 5.-6. mieste.

Poobede program pokračoval súbojmi dorastencov. Katka, ktorá ešte nedávno prešla z kategórie U13 do U15 teraz bojovala aj s o 3 roky staršími súperkami. Po štyroch zápasoch v skupine sa jej nepodarilo postúpiť do vyraďovacej časti. Martin sa po dvoch výhrach v skupine dostal z prvého miesta do vyraďovacej časti, kde prvé kolo bolo už štvrťfinále. Po výhre sa dostal do semifinále avšak tam ho po výkone s mnohými nevynútenými chybami zastavil prešovský hráč Macek. Ešte odohral zápas o tretie miesto, ktorý zvládol a skončil celkovo na bronzovom 3. mieste.

Výsledky:
Grand Prix B – U13 – Dolný Kubín
Grand Prix B – U17 – Dolný Kubín

Leave a Reply