Správy

OM dorasteneckých družstiev – Bratislava

By 17. May 2022 August 11th, 2022 No Comments
zúčastnené družstvá

Nasledujúci víkend v sobotu 14. mája 2022 sme opäť cestovali, tentoraz do Bratislavy, na Oblastné majstrovstvá dorasteneckých družstiev, kde hrali družstvá zložené z hráčov s právom štartu v kategóriách U17 a U19. Zo Žiliny vycestovali Martin Pintrava, Nina Holienčíková, Adam Trabalík, Katka Svrčková, Michal Rádik a Katka Kováčová.

Tohto roku sa v oblasti Západ predstavili iba tri družstvá – Spoje Bratislava, BKR Púchov a AC UNIZA Žilina, pričom dve družstvá postupovali na Majstrovstvá SR.

Obe stretnutia sme prehrali, keďže našími súpermi boli iba silné kluby so skúsenými hráčmi. Tešiť nás môžu výsledky Martina, ktorý sa ukázal ako najlepší dvojhrár turnaja, keď dokázal vyhrať obe prvé dvojhry chlapcov. Ostatné zápasy dopadli pomerne jednoznačne v prospech súpera, chýbali nám rovnocennejšie družstvá z ďalších klubov. Z tohto pohľadu sme radi, že sme družstvo postavili a zúčastnili sa súťaže. Výsledkovo obe stretnutia dopadli 1:6 v prospech našich súperov. Postup na M-SR si teda odnášajú Spoje Bratislava a BKR Púchov.

Výsledky:
OM dorasteneckých družstiev 2022 – oblasť Západ – Bratislava

Leave a Reply