Správy

Majstrovstvá SR U19 – Banská Bystrica

By 15. November 2022 March 19th, 2023 No Comments
bez fotky

V rovnaký víkend ako sme zorganizovali M-SR U13 v Žiline, sa konali aj ďalšie Majstrovstvá SR a to v kategórií U19 v Banskej Bystrici (12.-13.11.). Zo Žiliny sa zúčastnili iba Martin Pintrava a Ninka Holienčíková.

Zmiešanú štvorhru Ninka hrala so spoluhráčom Sucháňom z klubu KBŠ Dolný Kubín, v prvom kole mali voľný los a v druhom sa stretli z druhým nasadeným párom Pavlík a Výbochová, s ktorými prehrali. Martin sa s Elou Bieleschovou z klubu Bedminton Piešťany po dvoch trojsetových zápasoch dostali do štvrťfinále, kde však tiež po trojsetovom zápase prehrali so štvrtým nasadeným párom. Medailové umiestnenie im tak ušlo veľmi tesne.

V dvojhre Martin prehral v prvom kole proti Andrejovi Petrovičovi (Slávia TU Zvolen). Trojsetový zápas bol však veľmi tesný (21:18, 15:21, 23:21). Ninka prešla bez problémov cez prvé kolo, tam však už nestačila na Leu Skorkovskú (BKR Púchov), s ktorou uhrala 12 a 6 bodov.

V štvorhre sa Martin s Ivanom Bieleschom z klubu Bedminton Piešťany dostali cez prvé kolo, opäť však skončili pred semifinále a bez medaily. Ninka mala s Sofiou Seitlerovou tiež z klubu Bedminton Piešťany v prvom kole opäť voľný los, potom však narazili na prvé nasadené, proti ktorým prehrali.

Síce odchádzame bez medaily, no aj účasť a niekoľko vyhraných zápasov na MSR je pre nás uspech.

Výsledky:
Majstrovstvá SR U19 2022 – Banská Bystrica

Leave a Reply