Správy

Grand Prix B U15 – Dolný Kubín

By 15. September 2022 January 22nd, 2023 No Comments
Hráči AC UNIZA Žilina

Jesennú časť sezóny sme začali v nedeľu 11. 09. 2022 turnajom Grand Prix B starších žiakov (U15) v Dolnom Kubíne. Hrali sa všetky disciplíny. Na B-čkový turnaj tam bola slušná účasť: 16 chlapcov a 25 dievčat. Aj preto sa hralo na dva víťazné sety do 11 bez predĺženia. Od nás sa zúčastnili Michal Sýkora, Katarína Svrčková a Nina Hrobárová.

V mixe sa nezadarilo a Miško s Ninkou vypadli v prvom kole po vyrovnanom zápase proti domácim hráčom. Katka v mixe neštartovala.

Dvojhry sa začali hrať v skupinách. U dievčat postúpila Ninka z druhého miesta v skupine do pavúka o 1.-16. miesto, Katka z tretieho miesta šla do bojov o 17.-24. miesto. Ďalej v pavúku však Ninka prehrala prvé kolo proti domácej Zacharovej a potom hrala ešte jeden zápas o poradie proti Argalášovej (BO Nižná). Bojovný výkon avšak neúspešne. Celkovo Ninka skončila na 13.-16. mieste. Katka v nadstavbe vyhrala celý pavúk a celkovo skončila na 17. mieste. Miško prehral 3 zápasy v skupine a hral ešte v nadstavbe o 9.-16. miesto. Prvý zápas vyhral a v druhom prehral na 3 sety. Celkovo obsadil 11.-12. miesto.

V štvorhre chlapcov Miško hral s Kozinkom, no skončili v prvom kole proti skúsenejším Trenčanom. Dievčatá v štvorhre vyhrali prvé kolo a v druhom ich zastavili neskoršie víťazky Sárená a Osadská z Dolného Kubína.

Z turnaja si odnášame množstvo zápasových skúseností.

Výsledky:
Grand Prix B U15 – Dolný Kubín

Leave a Reply