Správy

II. liga – prvé kolo – Trenčín

By 30. September 2020 February 5th, 2022 No Comments
Ondrej a Iveta v mixe

V nedeľu 27. 09. 2020 začínala druhá najvyššia súťaž zmiešaných družstiev dospelých. Na sezónu 2020 sme sa dobre pripravili. Túto sezónu sme sa dohodli s cennou posilou – českou hráčkou Ivetou Strnadovou. Iveta by mala za nás nastupovať najmä v párových disciplínach.

Keďže na jar sa neodohralo žiadne kolo, súťaž sa pre tento rok pozmenila. Mali by sa hrať iba dve jesenné kolá. Osem účastníkov sa rozdelí do dvoch skupín (skupina A, skupina B), v prvom kole sa stretnú družstvá jednotlivých skupín medzi sebou, v druhom kole sa stretnú prvé dve družstvá z každej skupiny o celkové poradie 1-4, a zvyšné o celkové poradie 5-8. My sme patrili do skupiny B spolu s BK MI Trenčín, CEVA Trenčín a RODON Klenovec.

AC UNIZA Žilina – RODON Klenovec 8:0 (kontumácia)

RODON Klenovec, keďže má v tíme viacero zahraničných hráčov, v súvislosti s hygienickými opatreniami sa rozhodol nenastúpiť.

BK MI Trenčín – AC UNIZA Žilina 6:2

BK MI Trenčín jasne dominoval, my sme na stretnutie nepricestovali v najsilnejšej zostave. Michal Kianička práve kvôli kontaktu s podozrivým nositeľom vírusu sa ligy nezúčastnil. Potešil však víťazný mix Ondreja s Ivetou.

CEVA Trenčín – AC UNIZA Žilina 8:0

CEVA je túto sezónu v silnej zostave, napriek tomu s BK MI Trenčínom prehrali. Toto stretnutie nám jednoducho nesadlo. Najbližšie k výhre mal opäť mix Ondrej s Ivetou.

Stretnutie v skupine A neprebehlo. Pôvodný organizátor z Bratislavy na poslednú chvíľu odstúpil kvôli zhoršujúcej sa epidémii korona vírusu. Aj ostatní členovia A skupiny odmietli svoju účasť na tomto kole. Sezóna 2020 ostáva naďalej nejasná.

Výsledky:
II. liga – 1. kolo – Trenčín

2020-09 - II. liga 1.kolo - Trenčín

Leave a Reply