Správy

Nultý ročník MSR v Airbedmintone

By 20. August 2024 September 8th, 2024 No Comments

V nedeľu 18.8.2024 sa na žilinských beachvolleybalových ihriskách bojovalo o titul majstra Slovenska v Airbedmintone. Turnaja sa zúčastnilo 14 dvojích. Počasie na začiatku dňa síce vyzeralo otázne ale ku koncu sa už krásne vyčasilo a hráči si mohli zahrať parádne zápasy.

Začalo sa hrať v skupinách systémom každý s každým a podľa výsledku zo skupiny sa nasadilo do vyraďovacieho pavúka. A pozerať sa veru bolo na čo, už od samého úvodu. Vyrovnané zápasy, ktoré častokrát končili dramatickým výsledkom 3:2 (*Airbedminton sa hrá na 3 víťazné sety do 9 bodov)…

Víťazmi nultého ročníka MSR v Airbedmintone sa stalo družstvo s názvom „To je jedno“, ktoré tvorili Stanislav Kurimai a Lujza Lea Kurimaiová z Prešova. Gratulujeme!

Strieborné medaily získal domáci pár AlMi, ktorý tvorili Miroslav Křenek a Alena Šedíková. O bronz súperili tímy Amigos (Miroslav Gomola, Martina Jakovlevová) a Rest in Peace (Michal Rajduga st., Eva Mária Koribská). Úspešnejšími sa stali prví spomínaní, ktorí zvíťazili až po päťsetovej dráme.

Airbedminton Žilina 18.8.2024

Leave a Reply