Správy

Grand Prix A U15 – Prešov

By 11. September 2024 October 5th, 2024 No Comments
Hráči Miško Sýkora, Ninka Hrobárová, Martin Viliam Mihalčin a tréner Ladislav Koribský

Len týždeň po Grand Prix A U17 sa na rovnakom mieste konal ďalší celoslovenský turnaj, tentoraz v kategórii U15. Zo Žiliny sa rozhodli štartovať Ninka Hrobárová, Miško Sýkora a Martin Viliam Mihalčin. Hrali sa len dvojhry a zmiešaná štvorhra.

Martin v prvom kole, žiaľ po tesnom trojsetovom zápase nestačil na Ondreja Poľanského (SP Dolný Kubín).

Miško sa ako siedmy nasadený hráč dostal priamo do druhého kola, kde celkom jednoznačne porazil Davida Chovanca (SP Dolný Kubín), ale v štvrťfinále už nestačil na prvého nasadeného Tomáša Sokola (Loko Košice) a vypadol z pavúka po výsledku 2:0 na sety (17:21 17:21).

Ninka v dvojhre bola tiež siedma nasadená. Po jednoznačnej výhre v druhom kole nad Patríciou Stašovou (SP Dolný Kubín) sa ďalej už nedostala, keď prehrala s neskoršou finalistkou Lilianou Šarlayovou (BKR Púchov).

V mixe Miško a Ninka hneď narazili na silný nenasadený pár v zložení Jakub Božík (PBA Prešov) a Laura Fodorová (Družstevník Klenovec), ktorí zastavili cestu našich hráčov.


Martin s Grétou Paliatkovou (Sokol Ilava) žiaľ po prehre s Lucasom Šimkom a Simonou Talčíkovou (obaja BK MI Trenčín) tiež neprešli cez prvé kolo.

Výsledky:
2024-09 GP A U15 – Prešov

Leave a Reply