Správy

Grand Prix A U17 – Prešov

By 4. September 2024 September 8th, 2024 No Comments
Nina s tretím miestom

V sobotu 31.8.2024 sa v Prešove konal celoslovenský turnaj Grand Prix A U17, na ktorom sa zúčastnila Ninka Hrobárová. Ninka štartovala vo všetkých troch disciplínach. Keďže v rovnakom čase sa veľa hráčov U17 a U15 zúčastnilo turnaja v Slovinsku, toto bola dobrá príležitosť na pekný výsledok. A pekné výsledky sa Nine aj podarili.

V zmiešanej štvorhre sa s Adamom Gabrhelom (BKR Púchov) dostali do osemfinále, kde porazili piaty nasadený pár Maríán Burza a Tara Čmelíková (BC Prešov) v troch tesných setoch. V štvrťfinále už ale nestačili na Samuela Fodora (Družstevník Klenovec) a Evu Sárenú (KBC Košice).

V dvojhre bola Ninka ôsma nasadená. Prvé kolo mala voľné, v druhom kole jednoznačne porazila Luciu Filovú (Spoje Bratislava). V štvrťfinále už nestačila na Evu Sárenú, ktorej podľahla v dvoch setoch

V štvorhre jedna výhra znamenala medailu, keďže sa zúčastnilo iba 8 párov. Spolu s Líviou Šebestovou (VEVA Huncovce) porazili Kvetoslavu a Teréziu Sopkové a dostali sa na medailové pozície. Po semifinálovej prehre s Elou Bieleschovou (Bedminton Piešťany) a Luciou Leou Mišunovou (Spoje Bratislava) získali bronz.

Výsledky:
2024-08 GP A U17 – Prešov

Leave a Reply