Správy

Grand Prix B dospelí – 39. ročník Memoriálu J. Klačanského – Trenčín

By 8. February 2024 March 10th, 2024 No Comments
Grand Prix B dospelých - Memoriál J. Klačanského

Na tradičnom štvorhrovom turnaji na počesť J. Klačanského, ktorý sa konal 3.-4.2.2024 v Trenčíne sa z AC UNIZA Žilina zúčastnili Soňa Krajčiová, Miro Křenek, Ondro Milec, Daniel Ťapay a Miro Gomola. Celkovo sa na tomto Grand Prix B turnaji dospelých zúčastnilo 87 hráčov zo slovenských aj zahraničných klubov. Na turnaji sa hralo švajčiarskym systémom, aby si hráči zahrali čo najviac zápasov.

Miro K. a Ondro spolu hrali štvorhru, zo siedmych zápasov sa im podarilo tri vyhrať a v jednom remízovať, čím sa umiestnili na celkovom 10. mieste.

Dano, Miro G. a Miro K. hrali aj v nedeľu, kedy sa hrala zmiešaná štvorhra. Kedže dvojíc bolo veľa (celkovo 21 párov) boli rozdelení na dve skupiny. Miro K. so spoluhráčkou Evou Kuttnerovou z CEVA Trenčín boli v skupine A. Z piatich zápasov dva vyhrali a jeden krát remízovali čim sa umiestnili na 4. mieste vo svojej skupine.

Dano so Soňou a Miro G. so spoluhráčkou boli v skupine B. Dano s Soňa všetky svoje zápasy vyhrali a umiestnili sa vo svojej skupine na peknom prvom mieste. Hneď za nimi sa umiestnil Miro Gomola.

Výsledky:
2024-02 GP B dospelí – Trenčín – výsledky
2024-02 GP B dospelí – Trenčín – poradie

Leave a Reply