Správy

Grand Prix A dospelých – Trenčín

By 31. January 2024 March 9th, 2024 No Comments
Grand Prix A dospelí - Trenčín 26.-28.1.2024

Prvý Grand Prix A dospelých hostila trenčianska hala na ostrove posledný januárový víkend. Turnaj odštartoval 26.1. v piatok kvalifikačnými kolami a pokračoval až do nedele, kedy sa hrali semifinále a finále.

V kvalifikácií mužov sa o postup do hlavnej súťaže pokúšal Miroslav Křenek, ktorý po dramatickom trojsetovom zápase nepostúpil do druhého kola kvalifikácie a Ondro Milec, ktorému sa podarilo obe kolá vyhrať a vybojoval si miestenku v hlavnej súťaži. Ondro a Miro štartovali aj v štvorhre mužov, už v kvalifikácií sa im však nepodarilo prejsť cez juniorov z Trenčína.

V sobotu v hlavnej súťaži v zmiešanej štvorhre sa Nina s Ondrom dostali vďaka skrečovanému zápasu do druhého kola, kde nestačili na Dolnokubínčanov. V mixe hral aj Martin so spoluhráčkou Elou Vojtíškovou. Tí sa dostali do štvrťfinále, kde ich zastavila druhá nasadená dvojica (Klačanský, Rajdugová) po trojsetovom zápase.

V dvojhre v hlavnej súťaží vypadol Ondro v prvom kole, Martin a Ladislav prešli cez prvé kolo, v druhom kole zastavil Martina nasadená jednotka (Antoška) a Laciho nasadená dvojka (S. Suchý). Ninka sa rovnako nedostala cez prvé kolo.

Vo štvorhrách sme tentokrát v hlavnej súťaži žiadnych hráčov nemali.

Výsledky:
2024-01 GP A dospelých – Trenčín

Grand Prix A dospelí - Trenčín 26.-28.1.2024
Grand Prix A dospelí - Trenčín 26.-28.1.2024

Leave a Reply