Správy

IV. liga – 4. a 5. kolo – Žilina

By 29. September 2022 March 11th, 2023 No Comments
bez fotky

V nedeľu 25.9.2022 sme sa okrem II. ligy v Trenčíne zúčastnili aj bojov vo IV. lige, konkrétne náš B-tím . V druhej polovici súťaže bojuje náše B-čko v skupine o konečné 7.-12. miesto. Programom 4. kolo boli stretnutia s družstvom Spoje Bratislava “D” a Filozof Bratislava “E”.

AC UNIZA Žilina “B” – Spoje Bratislava “D” 8:0

AC UNIZA Žilina “B” – Filozof Bratislava “E” 8:0 – kontumačne

Družstvo z klubu Spoje Bratislava prišlo bez žien, no ani tie by výsledok nemohli zvrátiť. Naše víťazstvo bolo jednoznačné. Družstvo klubu Filozof Bratislava sa nedostavilo vôbec. Kvôli danej situácii chudobnej na bedminton, zároveň prebehla predohrávka 5. kola kde sme bojovali proti družstvu Sokol Ilava “B”.

AC UNIZA Žilina “B” – Sokol Ilava “B” 7:1

Aj tu to bolo jednoznačné. Jediný bod Ilavy sa podaril uhrať v ženskej dvojhre Eve Márii Koribskej, ktorá tam hosťuje z nášho klubu, takže vlastne aj v tomto stretnutí vyhrávali len Žilinčania.

Zatiaľ sme na vedúcom 7. mieste, ale sú tu dve družstvá, ktoré ešte neodohrali ani jedno stretnutie, ale naopak, štvrté kolo si budú dohrávať v piatom a jeden z nich sa teoreticky môže na nás dotiahnúť. O všetkom bude rozhodovať záverečné 6. kolo.

Výsledky:
IV liga – Západ 2022 – 4. kolo


Leave a Reply