Správy

2. kolo – II. liga oblasti SR Západ – Bratislava

By 18. May 2024 June 7th, 2024 No Comments
2.kolo II liga Západ - Bratislava

V nedeľu 12.5.2024 vycestovalo naše A-družstvo v zložení Laci, Dano, Igor, Iveta, Ondro, Soňa a Evka do Bratislavy, kde sa hralo 2. kolo II. ligy oblasti SR Západ 2024. Celkovo sme odohrali 3 stretnutia a to s BKR Púchov, Spoje Bratislava B a ŠKB Koliba Blava.

BKR Púchov – AC UNIZA Žilina 3:5
Na stretnutie sme nastupovali s nie vysokými očakávaniami, keďže nám chýbal kľúčový hráč Martin, napriek tomu sa Žilinčania snažili o o najlepší výsledok a ich snaha sa vyplatila. Laci aj Igor síce prvú a tretiu mužskú dvojhru prehrali, Dano a Iveta si naopak dva body za dvojhry vypýtali naspäť. Zo stretnutia odchádzame ako víťazi s konečným skôre 5:3 keďže sme tri zo štyroch štvorhier vyhrali.

Spoje Bratislava B – AC UNIZA Žilina 8:0
Družstvu Spoje Bratislava s veľmi kvalitnými hráčmi sme dokázali zobrať jediný set a to v druhej mužskej štvorhre. Výsledok je teda 8:0 pre súpera.

ŠKB Koliba Blava – AC UNIZA Žilina 1:7
Tretím stretnutím sme si aspoň čiastočne napravili chuť. Bod nám ušiel v ženskej štvorhre. Okrem neho boli zápasy jednoznačné. Tešíme sa teda konečnému výsledku v náš prospech 7:1 na body.

Z Bratislavy odchádzame s dvoma výhrami a jednou prehrou a po 2. kole sa AC UNIZA Žilina na umiestňuje v tabuľke na priebežnom 3. mieste. Nasledujúce kolo budeme hrať po letnej prestávke na domácej pôde.

Výsledky:
2024-05 II.liga – SR Západ – 2.kolo – Bratislava

Leave a Reply